Nytt och spännande med liveshopping

Det blir allt enklare att handla det man behöver hemifrån. För den som ogillar att titta på bilder av kläder är liveshopping ett nytt roligt sätt att handla.

Kristina hade haft sin butik i det lilla samhället en herrans massa år. Nu började det tyvärr att gå sämre på grund av de nya shoppingcenter som byggts inte långt därifrån. Troligtvis skulle hon behöva att slå igen inom en snar framtid. Något hon inte ville tänka på just nu. Kanske kunde bättre annonsering bära frukt.

Vem lurade hon? De som bodde i närheten visste att hon fanns så reklam skulle inte göra någon skillnad. Hon släppte tanken och fortsatte att göra klart kläderna för den modevisning hon skulle ha på Folkets hus. Ett årligt event som i år även skulle sändas live online. Något som både var pirrigt och kul.

Liveshopping kan vara svaret

Eventet gick gick bra och hon hade det lika roligt som publiken. De som gått mannekäng hade gjort ett fantastiskt jobb. När själva visningen var klar ropade Lena som var alltiallo att hon skulle komma. Lena satt med datorn uppslagen och pekade ivrigt. Där fanns en chatt som aldrig verkade ta slut.

Människor som sett modevisningen online ville göra beställningar. Var det möjligt? Det var till följd av detta som de senare hittade en app som hade ett unikt koncept för liveshopping. Man gjorde livevisningar och kunderna på nätet kunde beställa. Det var helt fantastisk. Kanske skulle Kristina inte behöva stänga utan bara ändra sitt sätt att sälja kläderna.