Kontorsinredning snyggt och praktiskt

Vad krävs för den perfekta kontorsmiljön? En fråga som har många svar. Kontorsinredning som används för att imponera på klienter eller som ger personalen en bra arbetsmiljö, vad är bäst?

Knepig fråga. Att involvera personalen när det ska köpas in nya möbler kan vara ett bra sätt att skapa trivsel. Får man själv vara delaktig känns det helt enkelt bra. En positiv aspekt är att det kommer förslag med helt olika synvinklar. Någon ser designen och det vackra. En annan är praktiskt lagd och ser städarnas synpunkt. Någon annan har ont i ryggen och kanske reagerar på att besökarnas möbler är för låga. Samma person kanske pratar en hel del om ergonomisk arbetsmiljö. Sammantaget kan man få en helhetsbild att utgå ifrån, vilket kan leda till ett positivt resultat.

Kontorsinredning på allas villkor

Trivseln på en arbetsplats är viktig. Den gemensamma planeringen kan skapa en bra teamanda och en glädje som kommer sig av att vara delaktig. All den information man samlat ihop. Man bjuder in möbelföretaget till kontoret för att de ska få en egen bild av hur lokalerna ser ut och de får samtidigt ta del av personalens önskemål och idéer.

Fördelen med att vända sig till ett möbelföretag och inte till en affär är att de kan skapa möbler utifrån önskemål. Kanske behövs en annorlunda förvaring. Eller så önskar man en detalj som är minnesvärd och unik. En lockande tanke är att ge designern lite ledtrådar på önskemål och sedan be dem komma tillbaka med en kreativ och bra lösning på kontorsinredning.