Kliv ut ur din bubbla och anordna fest – cateringfirma fixar maten

Känner du dig ensam och socialt isolerad? Arbetar du hemifrån i din ensamhet? Anordna en kvartersfest och samla in pengar för att anlita en bra cateringfirma.

Många i dagens samhälle lider av ensamhet. Allt fler aktiviteter sker helt online, inklusive arbete och studier. Detta kan till viss del skyllas på coronapandemin, då många företag och skolor vande sig vid att personal och studenter skötte sina uppgifter hemifrån. Det gick visserligen lika bra som att göra dem på plats – men var det verkligen lika roligt?

Du som är svältfödd på sociala kontakter kan med fördel se till att engagera dig i ditt närområde. Varför inte organisera en stor kvartersfest? Bjud in dina grannar och be dem lägga en slant till en gemensam festkassa. För pengarna anlitar du självklart en cateringfirma, som ser till att ni blir lika mätta som glada under festen.

Cateringfirma anpassar menyn efter önskemål

Hos en cateringfirma kan du oftast beställa en meny efter eget önskemål. Det rekommenderas dock inte att du begär in menyförslag från alla som ska komma på festen. Sannolikt kommer ingen vilja ha samma mat, och alla kommer bli besvikna på att just deras önskemål inte kunnat tillmötesgås. Även om du själv tycker att du hittat en bra kompromiss.

Nej, då är det bättre att gästerna aldrig får chansen att välja meny och att du själv som arrangör av tillställningen på egen hand bestämmer vad cateringfirman ska leverera. Det kan dock vara klokt att ta hänsyn till eventuella allergier. Det kan också vara lämpligt att servera vegetariska alternativ.

Hitta din cateringfirma här: cateringfirman.se