Företagsflytt i Stockholm – boka flyttfirma i god tid

Vid en företagsflytt i Stockholm kan det vara stora mängder inredning, maskiner och utrustning som ska flyttas. Därför krävs en tidig och god planering.

När företagets nya lokaler började bli färdiga var det många i personalen som kände stor stress inför företagsflytten. Visst fanns det de som hade flyttat privat, men det var en helt annan sak att flytta ett helt företag. De behövde dessutom hålla igång verksamheten till sen eftermiddag på fredagen och vara på plats för att börja jobba som vanligt direkt på måndagen.

I god tid hade man därför utsett ansvariga för flytten, som skulle se till att allting blev skött och att inget glömdes bort. Det var personal som kom från alla olika delar i företaget, eftersom det annars var svårt att veta varandras förutsättningar och behov. Man hade även köpt in rejält med emballage, lappar och pennor, så att allting skulle kunna packas och märkas noggrant.

Hjälp med en företagsflytt i Stockholm

Med hjälp av en lista kunde de ansvariga för flytten hålla reda på vad som skulle göras och när. De var alla medvetna om att ett företag som arbetar med företagsflytt i Stockholm ofta blev fullbokade snabbt. Därför kändes det skönt att kunna notera att en flyttfirma var bokad, och att de dessutom hade kontakt med fler firmor ifall något skulle hända med den första.

Tack vare råd från flyttfirman bestämde de sig för att skjuta upp flytten av verksamheten en vecka. Istället skulle de använda den veckan till att börja flytta över allt som de kunde vara utan, samt montera möbler och installera teknik. Det kändes skönt att veta att de fått hjälp av proffs som visste hur en flytt skulle gå till för att inte bli onödigt stressande eller fel på något sätt.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt